L'Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials d’ajuda als veïns més vulnerables

L'Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials d’ajuda als veïns més vulnerables
27/11/2020 -

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, conjuntament amb Creu Roja i Càritas, ha posat en marxa la Taula de Cooperació Social de l’Alcora.

L’objectiu principal de la iniciativa és crear un espai de treball per tal de coordinar i fer més efectives les actuacions dirigides a ajudar i donar resposta a les necessitats econòmiques i socials de les famílies més vulnerables.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha posat el focus en la necessitat “especialment tenint en compte l’actual conjuntura” d’estrényer la col·laboració per tal de sumar esforços i desenvolupar accions que ajuden a mitigar les conseqüències de la crisi del coronavirus.

Falomir ha recordat que la creació d’aquesta taula de treball és una de les mesures incloses dins del Pla d’Impuls Econòmic i Social de l’Alcora per a 2021. També ho és, tal i com ha explicat l’alcalde, l’increment en un 25% de les ajudes econòmiques individuals respecte a les atorgades durant 2020. Es tracta de prestacions orientades a fer efectiu el dret a la protecció social en situacions de vulnerabilitat, en les quals les persones manquen dels mitjans per cobrir les seues necessitats bàsiques.

“És important que les ajudes s’atorguen d’una manera eficaç i eficient, evitant duplicitats i garantint un repartiment equilibrat i equitatiu”, ha manifestat.

Per finalitzar, l’alcalde ha informat que la Taula es reunirà de manera periòdica “per continuar treballant conjuntament de manera coordinada i consensuada i compartint informació per tal de planificar les futures accions en matèria social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari