L'Alcora crearà una comissió juvenil per a l'organització d'activitats durant tot l'any

L'Alcora crearà una comissió juvenil per a l'organització d'activitats durant tot l'any
24/03/2022 -

L’Alcora crearà una comissió de joves per a l’organització d’activitats durant tots els mesos de l’any. “L’objectiu és molt clar, que no decidisca l’Ajuntament de manera unilateral les activitats dirigides als joves, sinó que siguen els mateixos joves els que acorden quins actes volen que es duguen a terme per a gaudir a la nostra localitat”.

L’alcalde i responsable de l’àrea de Joventut, Samuel Falomir, ha anunciat que “a mitjan abril, quan passe la Festa del Rotllo, se celebrarà una reunió per a concretar les activitats que integraran l’agenda des del mes de maig fins a desembre, tant d’oci com d’un altre tipus que puguen ser del seu grat”.

Una agenda que, com ha explicat Falomir, comptarà amb el suport econòmic i organitzatiu de l’Ajuntament.

“Potenciar l’oci juvenil és un compromís que tenim amb els joves de l’Alcora i volem dur-lo a terme de la seua mà, de manera consensuada, per tal de donar resposta a les seues necessitats i expectatives”, ha destacat l’alcalde.

Un altre dels projectes demandats per la joventut que es farà realitat enguany, tal com ha assenyalat Falomir, és l’adequació del local de la Pista Jardí com a centre d’oci juvenil, un punt de trobada que comptarà amb una zona de ball i una altra recreativa amb diferents jocs (futbolí, dards, etc).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari