Els grups municipals de l'Alcora acorden destinar 300.000 euros a ajudes directes per a autònoms

Els grups municipals de l'Alcora acorden destinar 300.000 euros a ajudes directes per a autònoms
23/11/2020 -

Els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de l’Alcora -PSOE, PP i Més l’Alcora- han acordat incloure en els comptes municipals de 2021 una partida econòmica dotada d’un pressupost inicial de 300.000 euros destinada a ajudar als autònoms de la localitat.

“Com no podia ser d’una altra manera, i continuant amb la línia exemplar d’unió dels veïns i veïnes de l’Alcora, tots els grups municipals sense excepció hem decidit impulsar aquesta iniciativa”.

L’objectiu, tal com explica l’alcalde, Samuel Falomir, és “facilitar el manteniment de l’ocupació i esmorteir en la mesura del possible les conseqüències econòmiques derivades de la crisi pel coronavirus en un dels sectors més afectats, el dels autònoms i microempreses”.

Es tracta, doncs, d’una mesura “molt important per tal d’ajudar als autònoms de l’Alcora i contribuir des de l’Ajuntament a la reactivació econòmica de la nostra localitat”, per això “considerem que és prioritària i ha d’incloure’s en els pressupostos del consistori per a l’any que ve”.

La finalitat -segons expliquen- “és atendre totes les sol·licituds d’ajudes que complisquen els requisits, per la qual cosa, en cas de ser necessari, es suplementarà la quantia inicial establida”.

L’alcalde i els portaveus dels tres grups municipals s’han emplaçat a continuar treballant conjuntament per determinar el desenvolupament i tots els detalls d’aquesta convocatòria d’ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari