L'Alcora estudia la viabilitat de posar en marxa el primer hotel de la localitat

La idea és atraure inversions privades per a desenvolupar el projecte

L'Alcora estudia la viabilitat de posar en marxa el primer hotel de la localitat
01/09/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha encarregat un estudi de viabilitat per a la construcció i posada en marxa d’un hotel en la localitat.

A través d’aquesta iniciativa, i amb el suport tècnic corresponent, el Govern municipal vol conéixer, de la manera més pròxima a la realitat i detallada possible, la viabilitat econòmica, la demanda que existeix i les característiques que hauria de tindre l’establiment (estreles, capacitat, etc.).

“Creiem que seria molt positiu que l’Alcora comptara amb un hotel”, que, a més, seria el primer de la capital de l’Alcalatén. És per això que, tal com explica l’alcalde, Samuel Falomir, “promoure la seua construcció és un dels nostres compromisos electorals“, objectiu en el qual “portem treballant des del primer moment”.

La idea és atraure inversions privades per a desenvolupar el projecte. Sobre aquest tema, Falomir ha recordat que a l’inici de la present legislatura va anunciar la possibilitat que l’Ajuntament cedira del terreny per a impulsar la iniciativa.

Falomir apunta al solar situat en l’entrada a la localitat (per la CV- 190), on se situa l’edifici de protecció civil, com el “més idoni” per dimensions, localització, etc. per a la construcció de l’hotel, però “estem estudiant totes aquestes qüestions juntament amb els tècnics municipals”.

El primer edil destaca que “els importants atractius turístics (Rompida de l’Hora, Real Fàbrica del Comte d’Aranda, Museu de Ceràmica, rutes culturals i senderistes, activitats d’aventura en la naturalesa…), el destacat sector ceràmic, l’Escola Superior de Ceràmica, la intensa agenda cultural, d’oci i esportiva… fan creure que és un projecte amb moltes possibilitats“.

No obstant això, el primer -insisteix- és dur a terme els estudis preliminars per a analitzar i veure si, efectivament, és viable la seua construcció, així com determinar, en cas afirmatiu, el tipus d’allotjament òptim per a atendre les necessitats reals en funció de la demanda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari