L'Alcora finalitza el divendres el termini de presentació d'ofertes per a l'habilitació d'un quiosc en el paratge de Sant Vicent

L'Alcora finalitza el divendres el termini de presentació d'ofertes per a l'habilitació d'un quiosc en el paratge de Sant Vicent
06/06/2022 -

El paratge de Sant Vicent és un dels llocs més visitats de la capital de l’Alcalatén, un pulmó verd a un quilòmetre escàs del nucli urbà en el qual veïns i visitants aprofiten per a desconnectar de l’estrés i gaudir de la naturalesa. Amb la finalitat de fer l’experiència encara més atractiva, l’Ajuntament va traure a licitació a la fi del mes d’abril una concessió administrativa d’ús privatiu d’un bé de domini públic amb la finalitat d’habilitar un quiosc-cafeteria amb terrassa per a donar un servei de menjars i begudes en el paratge.

Divendres que ve, dia 10 de juny, finalitzarà el termini per a la presentació d’ofertes. La concessió es planteja sobre una superfície de 150 m², situada a l’esplanada on es troben els paellers, sobre la qual s’instal·larà el quiosc, una caseta prefabricada amb dimensions aproximades de 6 metres de llarg per 2,45 metres d’ample i per 2,60 metres d’alt. L’Ajuntament ha fixat el termini de duració de la concessió en 10 anys.

Cal recordar que, als voltants de l’ermita i dins del mateix paratge natural, es concentren altres serveis com a zona d’acampada, berenadors, instal·lacions d’esplai, paellers, serveis públics, etc. el que brinda a l’espai d’una gran quantitat de possibilitats per a focalitzar-se com a punt de referència turística i d’esplai per al municipi.

Quant a altres millores recents en la zona, el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, ha recordat que el consistori ha recuperat la piscina del paratge, que es posarà en funcionament aquest estiu. A més, ha indicat que en aquests moments hi ha dues noves actuacions en marxa, d’una banda, l’adequació de l’emplaçament del quiosc i dels serveis per a millorar la seua accessibilitat i, per un altre, la reforma dels vestuaris de la piscina.

“Tots aquests projectes serviran per a millorar considerablement l’experiència de les persones que vagen a gaudir d’aquest emblemàtic enclavament de l’Alcora”, ha manifestat el regidor.

Tena ha destacat l'”aposta decidida” del Govern municipal per potenciar el paratge alcorí i ha assenyalat que l’estratègia europea de l’Alcora, amb la qual el consistori persegueix captar fons de la UE, inclou accions que s’emmarquen dins d’aquest objectiu. Entre altres, el document contempla l’adequació de la zona d’acampada lliure i el condicionament d’un espai per a furgonetes camperitzades i autocaravanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari