L'Alcora impulsa l'oci juvenil aquest estiu amb el programa d'activitats “Estiu Jove”

L'Alcora impulsa l'oci juvenil aquest estiu amb el programa d'activitats “Estiu Jove”
10/06/2022 -

L’Ajuntament ha preparat un programa d’oci per al període estival dirigit als joves de la localitat. Com ha informat l’alcalde i regidor de Joventut, Samuel Falomir, es desenvoluparà durant el mes de juliol i inclou 5 activitats.

Començarà l’1 de juliol amb una ruta a l’embassament de l’Alcora on els joves gaudiran d’una activitat multiaventura de dues hores de duració que inclou caiac guiat, tirolina i pont tibetà.

D’altra banda, el divendres 8 de juliol, els participants visitaran Valllibona, un dels pobles que forma part de la Ruta 99, ruta dels 24 municipis de la Comunitat Valenciana amb menys de 100 habitants. Posteriorment, es divertiran en Saltapins, a Morella, i es refrescaran en la piscina.

El divendres 15 de juliol, els joves passaran un dia complet a Port Aventura, gaudint de les atraccions i espectacles que ofereix el parc, i el divendres 22 de juliol el faran de les atraccions aquàtiques d’Aquarama, on passaran el dia.

Per a finalitzar la campanya, l’Ajuntament ha programat una acampada d’oci educatiu en el paratge de Sant Vicent de l’Alcora. S’organitzaran diferents activitats i dinàmiques amb l’objectiu de conéixer el grup i crear i enfortir llaços amb joves de la localitat i de localitats pròximes.

El paratge de Sant Vicent els permetrà gaudir i connectar amb la naturalesa i fer activitats i dinàmiques grupals que fomenten les seues habilitats, com a jocs d’orientació, jocs nocturns i jocs aquàtics, entre altres.

“Espere que els joves de l’Alcora gaudisquen molt de tota la programació, així com de totes les activitats que s’estan organitzant”, ha manifestat l’alcalde, recordant que des de l’Ajuntament s’està potenciant l’agenda d’oci dirigida a aquest col·lectiu.

Falomir ha recordat que les inscripcions es faran a través del Casal Jove (674177812) fins al divendres 17 de juny. Es facilitaran els models d’inscripció i la informació necessària de les activitats i del pagament de les entrades en horari de 10.00 a 13.00 hores (de dilluns a divendres) o de 17.30 a 19.00 hores (dimarts i dijous).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari