L'Alcora inicia un projecte per a crear una gran zona verda d'esbarjo i esplai al parc Montlleó

L'Alcora inicia un projecte per a crear una gran zona verda d'esbarjo i esplai al parc Montlleó
21/06/2022 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha iniciat els treballs de millora al parc de Montlleó.

Amb una inversió aproximada de 30.000 euros, la finalitat és, mitjançant la reposició d’espècies vegetals de caràcter arbustiu i la plantació de gespa, transformar un espai ara deteriorat en una gran zona verda d’esbarjo i esplai per al gaudi dels veïns.

“Es tracta d’un espai públic que s’ha anat degradant especialment per actes de vandalisme i mal ús d’aquest, malgrat portar un manteniment adequat”, ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir, “a més -afig- el jardí es troba en mal estat a causa d’una mala compactació i distribució de la terra vegetal”.

I és que “amb el pas del temps s’ha anat afonant el terreny i apareixent desnivells, condonades, etc. que no es trobaven quan el jardí es va acabar de construir, tant per l’ús com per l’acció de les arrels dels arbres i per les inclemències meteorològiques que han erosionat el paviment porós i han aparegut diverses clivelles”.

Així, “la intervenció es realitza a fi de millorar l’aspecte i la qualitat estètica i ambiental d’aquest parc de l’Alcora” i “posa de manifest, una vegada més, que des de l’Ajuntament perseguim millorar els parcs i jardins, convertint les zones verdes en llocs atractius per a major benestar dels veïns i veïnes”, ha conclòs Falomir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari