L'Ajuntament instal·la aparcabicicletes i treballa perquè el carril bici arribe fins a l'Alcora

L'Ajuntament instal·la aparcabicicletes i treballa perquè el carril bici arribe fins a l'Alcora
27/01/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha instal·lat aparcaments per a bicicletes en diferents punts de la localitat. En concret, s’han situat en zones pròximes a edificis municipals i centres de secundària.

Tal com han explicat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Mobilitat, Ricardo Porcar, l’objectiu del consistori és promoure i facilitar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport “saludable, assequible i sostenible”.

En eixa línia, Falomir i Porcar han assenyalat com un altre projecte destacat “l’ampliació del carril bici que ve de Castelló perquè arribe fins a l’Alcora”.

Per a poder materialitzar-ho, “estem treballant conjuntament amb la Conselleria” i, a més, l’alcalde ha avançat que “serà un dels projectes que l’Ajuntament presentarà als fons europeus”.

Falomir ha recordat que el consistori està treballant en el disseny d’una estratègia dirigida a la planificació i gestió de projectes susceptibles de captar aquestes subvencions procedents de la UE.

Mostra de la importància que el consistori confereix a aquesta matèria és la creació d’una regidoria de Projectes Europeus, que assumeix el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Robert Tena.

L’objectiu prioritari és “maximitzar el nombre de projectes que permeten obrir l’Alcora cap al futur i la modernitat a través d’un enfocament sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari