L'Ajuntament de l'Alcora ofereix servei gratuït d’Escoleta de Pasqua per facilitar la conciliació els dies 6 i 12 d'abril

L'Ajuntament de l'Alcora ofereix servei gratuït d’Escoleta de Pasqua per facilitar la conciliació els dies 6 i 12 d'abril
18/03/2021 -

Per recomanació de les autoritats sanitàries amb la finalitat de frenar la propagació de la covid-19 en Setmana Santa i Pasqua, l’Ajuntament de l’Alcora ha decidit modificar els dies festius locals d’enguany. Així, la festivitat dels dies 6 d’abril (La Dobla) i 12 d’abril (Sant Vicent) s’ha traslladat als dies 11 d’octubre i 7 de desembre de 2021. Els canvis s’aprovaran en el pròxim ple municipal.

Com el canvi no afecta les vacances escolars de Pasqua, que continuen sent de l’1 al 12 d’abril, i amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral, l’Ajuntament oferirà servei gratuït d’Escoleta amb diferents activitats els dies 6 i 12 d’abril. Estarà dirigida als xiquets i xiquetes que cursen des d’Infantil tres anys fins a 6é de Primària (tots dos inclusivament) i es durà a terme en el pavelló polifuncional, de 8.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 16.30 hores.

Les persones interessades podran realitzar la corresponent sol·licitud des del dilluns 22 fins al divendres 26 de març, al registre de l’Ajuntament (sala d’exposicions, carrer La Bassa), de 8.30 a 14.00 hores. Així mateix, el dimecres 24 de març, a més de pel matí, podran realitzar-se -també al registre- a la vesprada, de 17 a 20.30 hores.

Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora: “El que volem és, d’una banda, seguir les recomanacions de Sanitat i contribuir a frenar la propagació del virus i, al mateix temps, donar un servei gratuït de conciliació perquè la decisió del canvi de festius no cause un problema als pares que treballen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari