L'Alcora ofereix pàdel gratis aquest estiu

L'Alcora ofereix pàdel gratis aquest estiu
25/05/2022 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha signat un conveni amb l’empresa Tu Pàdel Alcora perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir gratuïtament d’una de les seues pistes de pàdel durant l’estiu, de l’1 de juny al 2 de setembre, de 9.00 a 13.30 hores. Les persones interessades hauran de trucar al telèfon 608695273 per a reservar-la.

“La pràctica del pàdel està molt estesa en la nostra localitat, per la qual cosa, des de l’Ajuntament volem afavorir que els alcorins i alcorines puguen gaudir d’aquest esport de manera gratuïta, fomentant així la pràctica esportiva com un dels principals pilars per a una vida saludable”, ha destacat la regidora d’esports, Ana Huguet.

Huguet ha manifestat que aquesta iniciativa ja es va dur a terme l’estiu passat amb “gran èxit”.

Així mateix, la regidora ha recordat que “per tal de donar resposta a l’elevada demanda ciutadana” l’Ajuntament construirà abans de final d’any dues pistes de pàdel, un projecte subvencionat per la Diputació a través del pla ‘Castelló Avança’ amb una inversió aproximada de 160.000 euros. “L’Ajuntament va adquirir en 2018 els terrenys en previsió de dur a terme noves infraestructures esportives en la zona”, ha indicat Huguet.

Per part seua, l’alcalde ha ressaltat que “enguany complirem tots els nostres compromisos en matèria esportiva”.

A més de les pistes de pàdel, Falomir ha explicat que en 2022 es durà a terme la remodelació i ampliació de l’skatepark, s’implantarà la modalitat Compak Sporting en el camp de tir i s’instal·larà un rocòdrom en el pavelló polifuncional, “actuacions també molt demandades pels usuaris”.

“El nostre objectiu és continuar dotant a l’Alcora de més instal·lacions a la Ciutat Esportiva per a l’ús i gaudi de la ciutadania”, ha conclòs el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari