L'Alcora posa en marxa un programa per a millorar la inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat

El projecte està dirigit a dones usuàries de Serveis Socials i Igualtat per a les quals la situació de desocupació es cronifica en el temps per diferents situacions

L'Alcora posa en marxa un programa per a millorar la inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat
02/11/2020 -

L’Ajuntament ha posat en marxa el primer programa personalitzat d’ocupació “Estem amb tu” dirigit a dones usuàries de Serveis Socials i Igualtat.

Dones per a les quals la situació de desocupació es cronifica en el temps a causa, d’una banda, de situacions pròpies de la discriminació de gènere, com és la violència de gènere, la penalització de la maternitat en l’àmbit laboral, la renúncia a allò públic “en favor” de la família i, d’altra banda, per altres condicionants que generen dobles discriminacions, com la immigració, la discapacitat, l’edat (majors de 45 anys), etc.

L’objectiu és facilitar l’ocupabilitat d’aquest grup de dones que estan en situació de cerca d’ocupació activa i que es troben condicionades per algunes de les discriminacions abans esmentades.

El programa, que compta amb 13 participants, es desenvolupa des d’octubre fins a finals de desembre a la sala d’actes de noves dependències municipals.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, Tica Pons, han visitat aquest matí a les participants en el projecte. A través d’aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament “pretenem promoure la inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat, incrementant la seua ocupabilitat mitjançant la seua qualificació per a l’ocupació, i fomentar una major participació social, així com la seua autonomia personal i econòmica”, han destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari