L'Ajuntament de l'Alcora posa en marxa les ajudes a autònoms del Pla Resistir

L'Ajuntament de l'Alcora posa en marxa les ajudes a autònoms del Pla Resistir
23/02/2021 -

Estan dirigides a autònoms i microempreses de la localitat pertanyents als sectors més afectats per la pandèmia: hostaleria, restauració, turisme, oci i altres; llocs de venda i en mercats ambulants; arts escèniques, gestió sales d’espectacles i exhibició cinematogràfica; esports; creació artística i literària i activitats en museus i edificis històrics.

Els sol·licitants han d’estar d’alta en alguna de les activitats (IAE) dels sectors detallats en l’Annex I de les bases de la convocatòria, publicades a la pàgina web de l’Ajuntament.

Els beneficiaris percebran les següents ajudes econòmiques: una quantitat fixa de 2.000 euros per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors i una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Les sol·licituds podran presentar-se tant telemàticament, a través de la seu electrònica, com presencialment, en el registre de l’Ajuntament.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha explicat que, dins de la línia d’ajudes Parèntesis, l’Alcora suma un total de 257.248 euros, quantia finançada entre la Generalitat Valenciana (62,5%), la Diputació de Castelló (22,5%) i l’Ajuntament (15%).

Així mateix, el primer edil ha recordat que el pressupost de 2021 inclou una partida dotada amb 300.000 euros dirigida a ajudar als autònoms de la localitat afectats per la crisi del covid-19. Així, “des del consistori traurem altres ajudes a las quals podran accedir també altres sectors afectats per la pandèmia no inclosos dintre de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir”, ha indicat Falomir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari