L'Alcora ha impulsat projectes de millora per valor de 2,3 milions d'euros en la primera meitat de 2022

L'Alcora ha impulsat projectes de millora per valor de 2,3 milions d'euros en la primera meitat de 2022
20/07/2022 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat en el que portem d’any destacats projectes de millora que sumen més de 2,3 milions d’euros.

La principal d’aquestes actuacions és la remodelació integral d’una de les principals artèries de la població, el carrer Enrique Grangel Girona.

Samuel Falomir, alcalde de la localitat, ha destacat que aquesta obra, en la qual s’ha realitzat una inversió de 850.000 euros, “és un exemple de l’urbanisme del segle XXI que està impulsant l’Ajuntament i ha servit per a millorar l’accessibilitat, la seguretat i les condicions de circulació, tant per als vianants com per als vehicles”.

Altres dos importants projectes culminats enguany, finançats per la Diputació de Castelló, són l’última fase del parc d’Emergències i Protecció Civil i la creació d’un parc infantil i millora del passeig del carrer Xúquer. Amb totes dues actuacions, que sumen al voltant de 700.000 euros, s’ha millorat “notablement” una de les entrades al municipi.

En la línia de recuperació i posada en valor del patrimoni alcorí que està promovent el Govern municipal, s’ha dut a terme l’última fase de la rehabilitació del Castell de l’Alcalatén, un projecte que ascendeix a 300.000 euros i que compta amb una subvenció del Ministeri de Mobilitat, Transport i Agenda Urbana a través del programa 1,5% Cultural.

D’altra banda, amb l’objectiu de continuar potenciant el ‘pulmó verd’ de l’Alcora, s’han executat tres projectes per un valor total de 62.000 euros en el paratge de Sant Vicent; la renovació de la zona de jocs infantils, l’adequació d’una esplanada per a la ubicació d’un quiosc i la remodelació dels vestuaris de la piscina, recuperada recentment.

Així mateix, amb la col·laboració de l’Ivace, enguany ha culminat un altre projecte de modernització i millora d’infraestructures en el polígon industrial Foies Ferraes, per al qual s’ha dut a terme una inversió de 400.000 euros.

La il·luminació del camí Borja, actuacions de millora en les instal·lacions esportives, l’ampliació de la zona lúdica d’Araia… són unes altres de les obres executades.

“Continuem sumant projectes per a transformar l’Alcora i millorar la qualitat de vida dels alcorins i escurines. Encara queden moltes actuacions a posar en marxa enguany”, ha conclòs el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari