L'Alcora renovarà un camí de la pedania d'Araia amb una inversió de 60.000 euros

L'Alcora renovarà un camí de la pedania d'Araia amb una inversió de 60.000 euros
24/05/2022 -

Amb la finalitat de continuar sumant millores en les pedanies alcorines, l’Ajuntament ha inclòs la remodelació del camí del mas d’Antolino d’Araia dins del pla ‘Castelló Avança’ que finança la Diputació Provincial.

Amb una inversió de vora 60.000 euros, el projecte contempla la renovació de la xarxa de distribució d’aigua potable i la pavimentació del camí, des del mes de Torner fins als habitatges situats al voltant del mas de Guisabelos.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de pedanies, Ricardo Porcar, han visitat aquest matí Araia i han atés les demandes dels veïns i veïnes per a pròximes actuacions en la pedania.

Falomir ha posat en valor el pla d’inversions de la institució provincial, al qual considera “un destacat impuls de cooperació institucional per tal de continuar avançant i transformant els nostres municipis”.

A més d’aquest projecte, l’Ajuntament ha inclòs altres dues actuacions destinades a impulsar la Ciutat Esportiva de l’Alcora: la construcció de dues pistes de pàdel (160.000 euros) i la remodelació i ampliació de l’skatepark (70.000 euros).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari