L'Alcora reprendrà en 2021 les obres del PAI industrial Santa després de 12 anys paralitzades

L’alcalde, Samuel Falomir, el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, i els portaveus del PP, Vicente Mateo, i de Més l’Alcora, Agustín Chiva, han visitat aquest matí la zona

L'Alcora reprendrà en 2021 les obres del PAI industrial Santa després de 12 anys paralitzades
11/12/2020 -

L’Ajuntament reprendrà en 2021 el projecte del PAI Santa, estancat des de novembre de 2008.

Cal recordar que, al gener de 2005, es va dur a terme l’aprovació definitiva del programa i la seua adjudicació, i al desembre de 2008, l’agent urbanitzador va paralitzar el projecte, havent-se executat el 59,60% de les obres d’urbanització.

El desbloqueig del primer PAI industrial de l’Alcora és una de les iniciatives pactades per l’equip de govern i els grups de l’oposició per a la seua inclusió en el pressupost municipal del pròxim any.

L’alcalde, Samuel Falomir, els regidors de Promoció Econòmica i Urbanisme, Robert Tena i Julián Tena, respectivament, i els portaveus del PP, Vicente Mateo, i de Més l’Alcora, Agustín Chiva, han visitat aquest matí la zona.

“Després de tant de temps paralitzat, és molt important que acabem aquest projecte per tal d’afavorir que les indústries puguen quedar-se a la nostra localitat i també disposar de més metres de sòl industrial que permeta que vinguen noves empreses a l’Alcora”, ha indicat Falomir, destacant que aquest projecte “impulsarà també la generació de llocs de treball”.

El PAI industrial Santa compta amb una superfície de 107.848,56 m². La previsió és que s’acabe d’executar entre 2021 i 2022 amb un pressupost total aproximat de 2,9 milions d’euros, gran part d’eixa quantia l’assumeix l’Ajuntament i una altra part l’assumiran els propietaris.

“Serà la major inversió del consistori alcorí dirigida al creixement industrial en la localitat”, ha ressaltat l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari