L'Alcora suma una nova zona 'verda i accessible' a l'avinguda Corts Valencianes

L’actuació s’emmarca dins de les iniciatives del consistori per a la dignificació dels espais urbans i l’impuls de l’accessibilitat

L'Alcora suma una nova zona 'verda i accessible' a l'avinguda Corts Valencianes
07/10/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat els treballs de creació d’una nova zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, al costat de l’IES l’Alcalatén, un projecte que ha comptat amb una inversió de 126.668 euros.

L’alcalde, Samuel Falomir, el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, i la regidora de Parcs i Jardins, M. Ángeles Ibáñez, han visitat hui la zona.

Amb aquesta iniciativa s’ofereix a la població “una zona de descans i esbarjo totalment accessible”, han destacat.

L’actuació se suma a les iniciatives del consistori dirigides a dignificar els espais urbans i impulsar l’accessibilitat, ja que “s’ha reconvertit i posat en valor una zona que estava deteriorada amb la finalitat que els veïns puguen gaudir d’ella, oferint-los una major qualitat de vida i benestar”.

El solar comptava amb un “pendent pronunciat” i el que s’ha aconseguit amb aquest projecte és “optimitzar l’espai” i “garantir l’accessibilitat”.

A més, s’ha instal·lat una nova parada d’autobús amb caseta d’espera per a protegir de les inclemències meteorològiques als usuaris, que començarà a funcionar, tal com han avançat, a partir de l’1 de novembre.

El projecte

S’ha dut a terme la instal·lació amb tres zones diferenciades, una zona verda, amb espai per a l’arbratge i les plantacions, una zona d’escales i rampes d’accés a persones amb mobilitat reduïda, amb replans intermedis de descans, i la zona superior a l’avinguda Corts Valencianes, de manera plana, en la qual s’ha construït la caseta d’espera de l’autobús.

Cal recordar que aquesta actuació s’emmarca dins dels pressupostos participatius 2020 de l’Ajuntament de l’Alcora, ja que va ser el projecte més votat pels veïns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari