L'Ajuntament de l'Alcora trasllada el registre per a millorar l'atenció a la ciutadania

A partir de hui se situa a la sala d’exposicions i està atés per 3 funcionaris

L'Ajuntament de l'Alcora trasllada el registre per a millorar l'atenció a la ciutadania
01/03/2021 -

El Registre General de l’Ajuntament de l’Alcora s’ha traslladat a la sala d’exposicions municipal, situada als voltants del consistori, amb entrada pel carrer La Bassa. A més, com explica l’alcalde, els canvis en aquest servei no se cenyeixen únicament a les instal·lacions, sinó també al personal, ja que “passa d’haver-hi una persona assignada a estar atés per tres treballadors municipals”.

Els objectius són, segons indica Falomir, “millorar l’atenció que s’ofereix a la ciutadania, garantir el compliment de les mesures de seguretat derivades de la covid-19 i, al mateix temps, complir amb les exigències de la llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques”.

En relació amb aquest últim objectiu, l’alcalde ha recordat que els Ajuntaments han d’assegurar l’adaptació dels registres a oficines d’assistència en matèria de registres (OAMR).

“Les noves característiques i increment de funcions assignades a l’OAMR comportaran una nova manera de treballar, que implicarà millores en el servei i també un augment del temps en l’atenció, per la qual cosa és necessari realitzar el seu trasllat per tal de comptar amb un major espai i evitar que es produïsquen cues”, ha destacat Falomir.

Així mateix, “la major càrrega de treball per ala personal derivada de l’entrada en vigor de l’OAMR fa impossible que siga una única persona l’encarregada de dur-lo a terme, com es fa fins ara en l’actual registre”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari