Comencen les millores dels polígons industrials Santa i Torreta de l'Alcora

Comencen els projectes de millora i modernització dels polígon industrials Santa i Torreta de l’Alcora

Comencen les millores dels polígons industrials Santa i Torreta de l'Alcora
19/11/2019 -

Han començat a l’Alcora nous projectes de millora i modernització de la seua àrea industrial. Si el passat mes d’octubre es posaven en marxa les obres del polígon Foies Ferraes, que continuen en desenvolupament, aquesta setmana s’han iniciat els treballs en la zona de Santa i en la de Torreta.

La suma de tots dos ascendeix a 400.000 € (200.0000 € cada projecte) i compten amb una subvenció cadascun de 120.000 € de l’Ivace.

Pel que respecta al polígon industrial Santa, que compta amb una superfície de 748.647 m², l’actuació es durà a terme, principalment, en el vial de comunicació principal que vertebra l’accés a les diferents indústries i que comunica amb el camí Assagador Torreta del polígon la Torreta, el qual connecta directament el trànsit pesat amb la CV-16.

I quant al polígon industrial Torreta, que posseeix una superfície de 868.614 m², el projecte es realitzarà en el camí Assagador Torreta, vial de comunicació principal entre la CV-160 i la CV-190, i punt d’accés i eixida al polígon. Concretament, s’actuarà en una superfície aproximada de 4.200 m² confrontant amb la CV-16.

Els objectius fonamentals de tots dos projectes són: millorar les infraestructures existents, dotar-los d’aquelles de les quals no disposen donada la seua antiguitat (més de 20 anys) i millorar l’aspecte visual i l’estètica dels polígons, ja que en algunes zones presenten greus defectes i deterioració. En el cas de Santa, se suma facilitar la instal·lació de canalitzacions en les quals tendir futures instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions derivades de les ampliacions de potència i adaptació a noves tecnologies per part de les indústries.

L’alcalde, Samuel Falomir, el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, que han visitat aquest matí les obres, han recordat que l’Alcora destinarà en 2019 al voltant de 830.000 € -el 58% subvencionat per l’Ivace- en la millora dels seus polígons, la qual cosa “a més de resoldre deficiència i problemes històrics que arrosseguen aquestes àrees, repercutirà en la generació d’ocupació a la nostra localitat”, han destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari