Milloren l'accessibilitat del camp de futbol de l'Alcora

Milloren l'accessibilitat del camp de futbol de l'Alcora
22/01/2021 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat els treballs destinats a solucionar el problema d’accessibilitat que existia en el camp de futbol “El Saltador”.

En la visita realitzada aquest matí a la instal·lació esportiva, l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Esports, Manu Rubio, han explicat que, després d’estudiar diverses possibilitats juntament amb els tècnics municipals, finalment es va considerar com a millor opció la instal·lació d’una rampa que connecta l’aparcament amb la part més alta de la graderia principal.

D’aquesta manera, les persones amb mobilitat reduïda podran arribar amb seguretat a aquesta zona del camp, des de la qual s’accedeix a les condícies i la cantina, cosa que fins ara no es podia fer.

“A més de ser una proposta inclosa en el nostre programa de govern, aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís de l’Ajuntament de l’Alcora de treballar a favor dels objectius de l’Agenda 2030 de l’ONU, entre els quals es troba aconseguir que les ciutats siguen inclusives, segures i sostenibles”, ha manifestat Falomir.

Des del Govern municipal “defensem un model de prosperitat per a la nostra localitat basat en el desenvolupament sostenible”, ha apuntat l’alcalde, destacant que “apostar per l’accessibilitat és apostar per una societat més justa, diversa, inclusiva i segura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari