L'Alcora destinarà 200.000 euros a l'adjudicació d'obres menors per a reactivar l'economia local

L'Alcora destinarà 200.000 euros a l'adjudicació d'obres menors per a reactivar l'economia local
30/04/2020 -

Dins del Pla ‘Reiniciem l’Alcora’, que recull mesures econòmiques i socials per fer front al covid-19, l’Ajuntament destinarà al voltant de 200.000 a l’adjudicació d’obres menors.

“Són projectes que duran a terme empreses del nostre municipi, per la qual cosa serviran per tal de reactivar l’economia local, a més de donar resposta a necessitats de l’Alcora i les pedanies, ja que es tracta d’actuacions demandades per la ciutadania”, ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir.

Les obres que es realitzaran, tal com ha detallat el primer edil, són: adequació del mur d’entrada a la pedania de la Foia, adequació d’una parcel·la per a ús esportiu en la pedania d’Araia, extensió del Pla d’Accessibilitat de l’Alcora, millora d’instal·lacions a la Ciutat Esportiva, construcció d’una aula de 2-3 anys al CEIP Comte d’Aranda i neteja de sendes, barrancs i rius.

Falomir ha recordat que amb el ‘Pla Reiniciem l’Alcora’ “volem sumar una sèrie d’accions dirigides a estimular l’economia local i pal·liar els efectes del coronavirus, ajudant, sobretot, a les persones i col·lectius que pitjor ho estan passant en aquesta crisi sanitària, econòmica i social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari