Falomir anuncia un pla d'inversions de 500.000 € per a ‘continuar millorant l'Alcora’

Falomir anuncia un pla d'inversions de 500.000 € per a ‘continuar millorant l'Alcora’
18/06/2020 -

‘L’Alcora avança’ és el nom del pla d’inversions per a 2020 que l’Ajuntament ha preparat per tal de continuar millorant el municipi.

L’alcalde, Samuel Falomir, l’ha presentat aquest matí en la sala d’actes del consistori. “Es tracta d’un pla que ascendeix a 518.000 € i inclou 8 destacats projectes, molt demandats pels veïns i veïnes, que s’executaran a l’Alcora i les pedanies de Araia i la Foia”.

Quant al finançament, l’alcalde ha explicat que l’Ajuntament pagarà amb fons propis 141.624 € i recorrerà a un préstec per a fer front a la quantia restant, 376.379 €.

Falomir ha indicat que “gràcies a una gestió econòmica responsable i eficient, a les amortitzacions ordinàries i extraordinàries de deute que s’han dut a terme en els últims anys, podrem escometre importants actuacions en aquest 2020 perquè l’Alcora continue avançant malgrat la difícil situació que estem vivint amb la crisi del covid-19, que ha provocat una notable disminució d’ingressos”.

“Encara amb aquest préstec, l’Ajuntament finalitzarà l’any amb el deute més baix de, almenys, els últims 14 anys”, ha destacat.

Els 8 projectes inclosos en el pla són: creació d’una zona verda al carrer Camí Nord, continuació del Pla d’Accessibilitat, adequació d’una parcel·la a Araia per a ús recreatiu, creació d’una zona verda en avinguda Corts Valencianes, renovació urbana del carrer Viver, construcció d’una aula de 2 anys al CEIP Comte d’Aranda, condicionament i millora del mur d’entrada a la pedania de la Foia i reparació de la coberta del Museu de Ceràmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari