Falomir i Huguet presenten el primer Cicle de Monòlegs ‘Vila de l'Alcora’

Amb l’objectiu de dinamitzar la localitat, la iniciativa es desenvoluparà de manera gratuïta tots els dissabtes de juliol i el primer d’agost i tindrà com a escenari les terrasses dels cinc pubs de la localitat

Falomir i Huguet presenten el primer Cicle de Monòlegs ‘Vila de l'Alcora’
01/07/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora comença el mes de juliol amb la presentació d’una nova proposta cultural i lúdica per a aquest estiu, el primer Cicle de Monòlegs ‘Vila de l’Alcora’.

La iniciativa, organitzada per la regidoria de Cultura, es desenvoluparà de manera gratuïta tots els dissabtes de juliol i el primer d’agost i tindrà com a escenari les terrasses dels cinc pubs de la localitat.
Els assistents gaudiran, a partir de les 23.30 hores, dels monòlegs en directe de deu actors i actrius que abordaran amb humor diferents temàtiques.

La regidora de Cultura, Ana Huguet, ha destacat que el principal objectiu del cicle és “contribuir a la dinamització de l’Alcora, després d’uns mesos sense activitat a causa de la crisi del covid-19”, això sí “amb prudència i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries”, ha ressaltat.

El I Cicle de Monòlegs ‘Vila de l’Alcora’ començarà el dissabte 4 de juliol amb l’actuació de David Nácher i Arantxa González al pub Manhattan. Continuarà amb l’humor d’Amparo Oltra i Arantxa González el dissabte 11 de juliol al pub Místic. Els alcorins Rebeca Egea i Adrià Muñoz seran els encarregats d’actuar el dissabte 18 de juliol al Café París. La setmana següent, el dissabte 25 de juliol, reprendran el cicle Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán al pub La Cocotera. La iniciativa conclourà el dissabte 1 d’agost al pub Rock ‘N Beer amb l’actuació de Víctor Malasombra i Escrigman.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari