Aquesta és la programació completa de la Pasqua Taurina de l'Alcora

Els bous, un vermut musical, tardeo i tapes són alguns dels atractius més destacats d’aquest esdeveniment

Aquesta és la programació completa de la Pasqua Taurina de l'Alcora
14/04/2023 -

L’Alcora celebra una nova edició de la seua tradicional Pasqua Taurina, que es durà a terme des de hui divendres 14 al diumenge 16 d’abril. La iniciativa combina tres aspectes fonamentals de la cultura local: els bous, la gastronomia i la música i l’animació. La Regidoria de Festes encapçalada per Vanessa Periz i la Comissió Taurina, amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria i Serveis de la capital de l’Alcalatén, han elaborat una completa programació per a l’esdeveniment.

Pasqua taurina de l’Alcora

En l’inici dels actes per la Pasqua taurina de l’Alcora, hui divendres 14 d’abril, la ramaderia local de l’Esperó obrirà el cartell en la plaça Sant Roque, amb vaquillas i bous que s’exhibiran a partir de les 18.00 hores. A més, a la nit es embolarán dos astados de Germán Vidal de Cabanes. Aqueix mateix dia, la Fonda Gastronòmica en la plaça de l’Ajuntament oferirà les seues especialitats culinàries.

D’altra banda, el dissabte 15 d’abril es durà a terme un tancament infantil de Bou per la Vila i vaquillas de la ramaderia d’Iván Miró. A la vesprada, els caps de bestiar de German Princep donaran pas al primer salvatge de la Pasqua Taurina, un exemplar del ferro de Mollalta de Ciudad Real que es embolará al costat d’un altre de l’Esperó. Completaran la jornada taurina les divertides vaques enfundades amb bestiar també de la finca alcorina de l’Esperó.

El diumenge 16 d’abril, al matí es realitzarà un altre tancament infantil de Bou per la Vila i es donarà solta a vaquillas del ferro de Germans Bellés. A la vesprada, els caps de bestiar seran de Germans Cali; i a les 19.00 hores s’exhibirà el segon salvatge d’aquestes festes, també de Bous de Mollalta de Ciudad Real, que es embolará al costat d’un altre brau de la ramaderia L’Esperó.

Altres actes

Un altre dels atractius de la Pasqua Taurina de l’Alcora és la Fonda Gastronòmica, que s’instal·la al costat del recinte de cadafals i que, organitzat per l’Associació d’Hostaleria i Serveis (Hosturialc), compta amb la col·laboració del consistori i de la Caixa Rural. Zona Urbana, Loasix, La Rajoleta, Mac numm, Rock’n Beer-Mistic, Riscla i La Torreta són alguns dels locals que oferiran les seues millors tapes.

Vicente Albalat, president de Hosturialc, destaca que una de les novetats d’enguany és el vermut musical matinal i tardeo, amb actuacions de grups com Zapata Return (divendres); Ruth Baker Band i el xou del Xerrac (dissabte); i Javi Garbi i 2&Roll (diumenge). Hi haurà animació en la carpa dels Jardins de la Vila.

Hui, a les 18.30 hores, s’inaugurarà la Fonda Gastronòmica i protagonitzarà el tardeo musical el grup local Zapata Return  i quan caiga la nit en la carpa musical tindrà lloc el festival amb els dj’s Pirri, Guille Silvers i Ruben KST.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari