L'Alcora instal·la un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Falomir: “Es tracta d’un pas més en el nostre afany per fomentar les energies netes, reduir les emissions de CO₂”

L'Alcora instal·la un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics
16/12/2019 -

Dins de les accions en favor de la sostenibilitat mediambiental, l’Ajuntament de l’Alcora ha instal·lat un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Està situat en la zona d’aparcament que es troba al costat del pavelló poliesportiu i que té connexió amb la carretera d’Onda, vial circumval·lació i avinguda Onda d’accés al centre urbà de la localitat.

Està previst que entre en funcionament en el primer trimestre de 2020 i durant uns mesos el servei serà gratuït. Es podrà acudir directament al punt de recàrrega o reservar-lo a través d’una aplicació per a dispositius mòbils i similars.

Compta amb dues preses de càrrega, per la qual cosa es podran recarregar dos vehicles de manera simultània.

El projecte, que ascendeix a 10.566,8 €, està subvencionat per la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE.

“Es tracta d’un pas més en el nostre afany per fomentar les energies netes, reduir les emissions de CO₂ i traslladar els objectius de l’Agenda 2030 de la Unió Europea en matèria de mobilitat sostenible al nostre municipi”, ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir.

Les emissions de CO₂ evitades per la reducció d’energia proporcionada per combustibles fòssils s’estima en 61,007 t CO₂ anuals, considerant un funcionament de 4,8 hores en els dos pals de recàrrega per dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari