La Real Fàbrica de l'Alcora acull l'exposició 'Primus circumededisti me'

La Real Fàbrica de l'Alcora acull l'exposició 'Primus circumededisti me'
17/06/2022 -

Aquesta vesprada, a les 20.00 hores, a la Nau BIC de la Reial Fàbrica de l’Alcora, es presentarà l’exposició «Primus circumededisti me».

Es tracta d’un nou repte de «AlcoRa la Ilustre Cerámica». Una exposició que s’inaugurarà el 8 de setembre al Museu Nacional de Ceràmica de València i que està inclosa en els actes de commemoració del V centenari de la primera volta al món de Magallanes i Elcano.

L’acte comptarà amb la participació d’Óscar i Jorge Carnicer, responsables de «AlcoRa la Ilustre Cerámica» i Marta Ruiz, comissària de l’exposició «Primus circumdedisti me».

A poc més de 2 mesos per a la inauguració, ens explicaran la gènesi i desenvolupament d’aquest singular projecte, els continguts de l’exposició i les accions paral·leles que es duran a terme. Des del Museu i des de l’Ajuntament també col·laborarem en la mesura de les nostres possibilitats, i farem el possible perquè tots els qui ho desitgen puguen visitar l’exposició a València, sense dubte la nostra ambaixada al Cap i Casal durant els 5 mesos en què romandrà oberta a públic.

Aquest acte servirà també de cloenda per un participatiu MaigCeràmic 2022 en el qual hem descobert detalls de la nostra ceràmica i del nostre patrimoni fins ara inèdits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari