L'alcalde de l'Alcora anima als veïns a realitzar les compres nadalenques al comerç local

Falomir ha enviat una carta en la qual destaca que “ara, més que mai, és quan ens hem de donar suport els uns als altres”

L'alcalde de l'Alcora anima als veïns a realitzar les compres nadalenques al comerç local
09/12/2020 -

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha remés una carta als veïns de la localitat per animar-los a realitzar les compres nadalenques al comerç local.

“Estimada família: aquest any que està a punt d’acabar ha sigut molt difícil per a tots i totes. Ens ha tocat adaptar-nos a una realitat per a la qual no estàvem preparats. El COVID-19 ha canviat per complet tots els nostres plans de futur i, sobretot, per a aquells que s’han quedat pel camí”.

Així comença la missiva, que el primer edil continua fent al·lusió a la importància d’ajudar-nos mútuament: “La crisi sanitària ha produït una crisi econòmica i, per tant, ara més que mai, és quan ens hem de donar suport els uns als altres. És per això que, com a alcalde, us anime a realitzar totes les vostres compres nadalenques als comerços de la nostra localitat”.

Falomir recorda “la tristesa produïda pels carrers buits, amb tot tancat durant setmanes i setmanes”. Entre tots -manifesta- “podem acabar l’any un poquet millor si ens ajudem”.

“Sabeu que m’agrada molt utilitzar l’expressió ‘fem poble’, doncs ara és quan més hem d’aplicar-nos-la per tal de continuar avançant tots junts”.

El comerç local “ens necessita, i molt, i està en mans de tots i totes contribuir perquè moltes famílies de l’Alcora puguen seguir el seu projecte laboral amb el simple fet de fer ací les nostres compres aquest Nadal”, conclou la carta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari