L'Alcora suspén la seua Setmana Santa i posa en marxa mesures

L'Alcora suspén la seua Setmana Santa i posa en marxa mesures
16/03/2020 -

La Junta de Portaveus, en la qual estan representats tots els partits polítics de l’Ajuntament de l’Alcora, s’ha reunit aquest matí per tal d’acordar noves mesures davant la pandèmia del coronavirus (Covid-19) i amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per part del Govern.

Una de les mesures és la suspensió de tots els esdeveniments previstos per al mes d’abril, entre els quals s’inclouen tots els actes de Setmana Santa i Pasqua. Sobre aquest tema, l’alcalde, Samuel Falomir, i els portaveus Vanessa Periz (PSOE), Vicente Mateo (PP), i Agustín Chiva (Més l’Alcora), han manifestat que s’estudiarà la reubicació d’alguns d’aquests actes en altres dates.

D’altra banda, en la junta s’ha acordat també posar en marxa totes aquelles mesures permeses per la llei per tal d’ajudar econòmicament a autònoms, pimes, comerç i hostaleria amb l’objectiu de contribuir a pal·liar els efectes negatius que, sobretot en aquests sectors, està causant la crisi sanitària global.

Els responsables municipals han recordat que l’Ajuntament de l’Alcora ha tancat l’exercici de 2019 amb un saldo positiu de 1,6 milions d’euros, la qual cosa permetrà destinar recursos amb càrrec al romanent a aquest efecte.
Des dels grups polítics han destacat la necessitat de “treballar units i remar tots en la mateixa direcció” per a superar “de la millor manera possible aquesta situació excepcional que estem travessant”.

“És responsabilitat de tots actuar de manera conseqüent per a guanyar la batalla al virus”, ha conclòs l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari