L'Alcora organitza visites guiades gratuïtes per a conéixer més el seu patrimoni el 22 i 23 de febrer

L'Alcora organitza visites guiades gratuïtes per a conéixer més el seu patrimoni el 22 i 23 de febrer
11/02/2020 -

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Patrimoni i Turisme, Ana Huguet, han presentat hui el programa de visites urbanes guiades pel patrimoni de l’Alcora, que es durà a terme els dies 22 i 23 de febrer.

Huguet ha explicat que “des de l’Ajuntament ens hem proposat mostrar i difondre el ric patrimoni de la nostra localitat”. Un patrimoni que “moltes vegades no és prou conegut pels veïns i veïnes”.

La regidora ha apuntat que, a més, la iniciativa persegueix promoure una trobada social al voltant de la cultura i la història. L’itinerari “ens portarà per espais emblemàtics de gran interés, ens acostarà al nostre patrimoni cultural i industrial, ens submergirà en la nostra ceràmica, ens permetrà viatjar a temps passats i seguir la petjada del Comte d’Aranda…”, ha indicat.

L’activitat es realitzarà en quatre grups, dos el dissabte, un a les 11 i un altre a les 16 hores, i dos el diumenge, en el mateix horari. Per a participar cal apuntar-se a través del telèfon 964033099 (Oficina de Turisme).

“Paga la pena visitar l’Alcora, passejar pels seus carrers i contemplar els seus monuments. A més de l’important sector industrial, la nostra localitat compta amb nombrosos atractius: racons urbans plens d’història, ermites, monuments i llocs d’interés històric disseminats pel seu terme municipal, paratges on gaudir de la naturalesa, festivitats i celebracions genuïnes, de profund calat popular”, ha destacat Huguet.

La responsable municipal de Cultura ha recordat, per a finalitzar, que “una bona manera de descobrir l’Alcora és la realització de les diferents rutes senyalitzades”.

La ruta de la ceràmica, la ruta del patrimoni, la ruta de les ermites, la ruta dels murals ceràmics, la ruta natural del patrimoni industrial, la ruta del patrimoni industrial ceràmic, un passeig al voltant de l’Alcora…són algunes d’elles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari