Les Alqueries ofereix a Sanitat diverses instal·lacions municipals per a la vacunació massiva

Les dades que ofereixen des de la coordinació mèdica del departament de la Plana han millorat ostensiblement en el municipi, però l’alcaldessa demana “que ningú es confie”

Les Alqueries ofereix a Sanitat diverses instal·lacions municipals per a la vacunació massiva
23/02/2021 -

L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, ha oferit al coordinador mèdic del centre de Borriana diverses instal·lacions municipals que es podrien condicionar si fóra necessari per a la campanya de vacunació massiva en el moment en què aquesta es puga dur a terme i el determinen les autoritats sanitàries. Lara explica que “hem estat en continu contacte des de l’inici de la pandèmia i en les últimes setmanes s’ha augmentat per la situació més preocupant viscuda a nivell autonòmic. En les últimes converses, li vaig oferir tota la col·laboració municipal si fera falta per a afrontar les campanyes de vacunació massiva que es preveuen a l’abril i que es podrien realitzar en espais municipals correctament adaptats”.

Pel que respecta a la vacunació per a majors de 90 anys, el coordinador mèdic assegura que serà el Departament de Salut de la Plana qui contacte directament amb els pacients i es durà a terme una citació gradual en el consultori de la localitat que començarà aquesta setmana. “Són moltes les consultes que rebem referent a això i pensem que és important informar la ciutadania demanant-li col·laboració sobre aquest tema i paciència amb el procés que suposa una esperança per a posar fi a la situació sanitària i social a la qual ens enfrontem”, explica la primera edil.

L’alcaldessa comenta també que “des de Salut Pública ens indiquen que les xifres de les Alqueries han millorat progressivament en l’última setmana i els indicadors ja són millors que fa quinze dies. No obstant això, volem llançar una petició de responsabilitat a les nostres veïnes i veïns i encara que la situació és dura no ens hem de confiar i hem de continuar col·laborant i fent cas de les recomanacions de les autoritats sanitàries perquè encara que les xifres milloren, no és la situació ideal encara”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari