Les Alqueries augmentarà els controls de trànsit per a incrementar la seguretat viària en el municipi

Les Alqueries augmentarà els controls de trànsit per a incrementar la seguretat viària en el municipi
27/04/2021 -

L’Ajuntament de les Alqueries ha iniciat el 26 d’abril una campanya de seguretat viària amb controls de trànsit fins a finals d’any. La Policia Local i la Direcció General de Trànsit seran els encarregats de posar-la en marxa. La regidora de Personal, Betlem Albero, explica que “la campanya busca augmentar la seguretat de la ciutadania, tant si se circula en un vehicle com caminant, i així evitar possibles accidents en el municipi i complir les normes de seguretat viària. Hem de ser conscients dels perills que existeixen al volant, per això es tracta d’una iniciativa de conscienciació per a la ciutadania, siga com siga el seu mitjà de transport”.

Durant la primera fase de la campanya hi haurà controls de velocitat en els punts més problemàtics de la localitat. A aquestes mesures se sumaran controls de droga i alcohol durant la conducció en els pròxims mesos. Els controls s’alternaren en diferents llocs del nucli urbà i en el temps. El 45,5% dels conductors morts en accident de trànsit sotmesos a autòpsia van donar positiu en alcohol, drogues d’abús i/o psicofàrmacs, segons la Memòria de l’Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses (INTCF) presentada l’any passat.

“L’objectiu de la campanya és conscienciar als conductors sobre el perill d’accident que suposa conduir superant el límit de velocitat o sota el consum d’alcohol o altres substàncies”, assegura Albero, i conclou que “amb o sense controls demanem el compliment de les normes de circulació perquè les Alqueries continue sent, com ho és ara, un poble segur per a tots”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari