Les Alqueries planteja celebrar les seues festes de la Segregació amb un format adaptat a la COVID

Les Alqueries planteja celebrar les seues festes de la Segregació amb un format adaptat a la COVID
06/04/2021 -

L’Ajuntament de les Alqueries estudia celebrar les festes de la Segregació el juny vinent, depenent de com evolucione la pandèmia en els pròxims mesos, adaptant-les a les mesures sanitàries contra la Covid-19. La regidora de Festes, Lorena Maure, explica que “seguint la línia de l’any passat, en les quals vam celebrar les nostres festes fundacionals des de casa i amb actes adaptats a les circumstàncies d’aquell llavors, aquest any volem continuar i celebrar-les en la mesura que permeta la pandèmia. Enguany encara no podrem viure les festes com ho féiem abans, però sí que podem fer un pas més i gaudir-les, encara que siga de manera diferent, sempre respectant mesures de seguretat”.

L’alcaldessa, Esther Lara, i la regidora de Festes han mantingut una reunió amb la cort d’honor del poble, en la qual s’ha decidit entre totes les parts, no participar en les festes d’enguany i poder exercir la representació l’any 2022, encara que es deixa una porta oberta per a fer-ho en les Patronals del pròxim octubre, segons la situació sanitària que hi haja en eixe moment. Les joves van ser triades el febrer de 2020, però no han pogut exercir el seu càrrec encara, com que no haver-hi festes l’any passat.

Lorena Maure, agraeix la “comprensió i la responsabilitat que demostren les nostres joves, les qui encara no han pogut viure el seu any especial com a festeres de les Alqueries, però igualment mantenen la il·lusió en aquesta situació excepcional que els ha tocat” i afig que “la situació sanitària canvia dia a dia, per la qual cosa continuarem estudiant la possibilitat de celebrar les festes segons avancen les setmanes, però sempre pensant primer en la salut de la població i amb l’esperança posada en la vacunació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari