L'escola de nadal de Almenara celebra una jornada solidaria

A la festa de cloenda s’ha realitzat un mercadet solidaria a benefici d’Afaniad de la Vall d’Uixó

L'escola de nadal de Almenara celebra una jornada solidaria
03/01/2020 -

Aquest matí s’ha celebrat la festa de clausura de l’Escola de Nadal d’Almenara en la que els més de 80 xiquets i xiquetes que han participat en les activitats realitzades durant les últimes dues setmanes han comptat amb una festa especial, amb ambientació musical, i també amb un mercat ambulant solidari destinat a les labors d’Afaniad de la Vall d’Uixó en el qual s’han venut tant calendaris com productes elaborats pels usuaris. Per a l’ocasió, la jornada ha sigut de portes obertes.

Enguany en l’Escola de Nadal s’han realitzat dues temàtiques, el “Viatge al Pol Nord” durant la primera setmana i el “Viatge a l’Orient” a la segona. Així al llarg de les jornades hi ha hagut tallers de cuina, activitats esportives, gimcanes, manualitats, audiovisuals i contacontes, tot això adaptat tant a les etapes d’infantil com de primària.

La regidora de Joventut, Paula Aguilar, ha agraït un any més la participació en aquesta nova edició de l’Escola de Nadal, que compagina l’oci amb l’educació, i que suposa una oferta per als més xicotets i xicotetes de la casa en aquesta època nadalenca, que busca conciliar la vida familiar i laboral. A més també ha agraït la implicació dels monitors i monitores, del personal del Casal Jove així com també de les associacions, persones i entitats que han col·laborat en aquesta edició de l’Escola de Nadal. Cal recordar que l’Escola de Nadal està gestionada de manera directa per l’Ajuntament d’Almenara a través del Casal Jove i amb el personal contractat a través de la pertinent borsa d’ocupació creada per a aquesta mena d’activitats i similars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari