Marie Claire anuncia que liquidarà l'empresa si el 30 de juny no ha trobat un inversor

La direcció es tornarà a reunir amb els sindicats dimecres que ve per a assegurar el treball de la plantillade Vilafranca

Marie Claire anuncia que liquidarà l'empresa si el 30 de juny no ha trobat un inversor

L’equip directiu de l’empresa téxtil Marie Claire ha anunciat a les organitzacions sindicals la previsió de la liquidar l’empresa i iniciar un ERE (Expedient de Regulació d’Ocupació) que afecte el total de la plantilla de l’empresa. El principal motiu d’aquesta decisió presa per la cúpula de la companyia castellonenca Marie Claire és no haver trobat cap inversor. Aquest anunci s’ha fet després de la reunió, que ha sigut la quarta, mantinguda entre totes dues parts i que ha tingut lloc en la vesprada de hui dilluns.

No obstant això, es preveu que la direcció i els sindicats es tornen a reunir dimecres que ve dia 21 de juny a les 16 hores. Així, les organitzacions sindicals continuaran tractant de buscar possibles solucions per a evitar el tancament de la fàbrica que aquesta signatura tèxtil té a Vilafranca (Els Ports) i que la direcció va anunciar a més de sol·licitar la seua entrada en concurs de creditors per a tancar per complet la companyia. És per això que els sindicats demanen buscar possibles vies per a assegurar la superviviencia d’aquesta empresa (que constitueix des de fa dècades un dels motors econòmics d’aquesta comarca de l’interior de la província de Castelló).

Una seu en la qual, actualment, tan sols treballen 90 persones que es encragan dels processos productius, ja que són 130 es troben en un ERTO que estarà actiu fins el mes vinent de juliol. En total, 214 persones que conformen la plantilla d’aquesta històrica empresa de la província de Castelló i el futur laboral de la qual es troba pendent de trobar un nou inversor. Una tasca per a la qual la direcció de l’empresa Marie Claire s’ha posat com a data límit el pròxim dia 30 de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari