Martí rep la proposta de la Host del Castell Vell de celebrar en 2022 el Congrés Europeu de Confraries Gastronòmiques

L’associació planteja al president de la Diputació que aquest certamen que reuneix 650 persones de huit països és una oportunitat per a promocionar la gastronomia de la província i els productes de Castelló Ruta de Sabor

Martí rep la proposta de la Host del Castell Vell de celebrar en 2022 el Congrés Europeu de Confraries Gastronòmiques
27/11/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut a una representació de la Host del Castell Vell encapçalada pel seu Gran Maestre, José Vicente Francisco, qui ha plantejat la possibilitat de celebrar a la província de Castelló en 2022 el Congrés Europeu de Confraries Gastronòmiques, un certamen que reuneix associacions de huit països i al qual cada edició solen acudir al voltant de 650 persones. L’entitat considera que d’emportar-se a efecte, representaria una interessant oportunitat de projecció internacional de la imatge turística i cultural de la província, amb una marcada vessant gastronòmica. Es tracta d’una proposta que també contempla la presència dels productes que es comercialitzen sota la marca Castelló Ruta de Sabor. La Host del Castell Vell es vincula amb la celebració d’aquests congressos europeus a través de la seua Cofraria de l’Arròs i la Taronja.

En 2020 estava previst celebrar aquest congrés en la localitat italiana de Verona però va haver de ser postpuesat per la pandèmia. Si l’evolució de l’emergència sanitària ho permet, se celebrarà al juny o juliol de 2021, una edició en la qual la delegació castellonenca vol comptar amb la presència del president Martí, al qual ha traslladat la seua invitació.

En la recepció realitzada hui al Palau dels Aules també han siguts presents el vicepresident i secretari de la Host del Castell Vell, Ángel Martínez, i el tresorer, Alberto Rustarazo.

Al no poder-se celebrar la festes de la Magdalena de 2020 per la irrupció de la crisi covid, l’entitat manté la vigència del seu últim llibret i del nomenament del mestre Francisco Signes com Alcaid del Castell Vell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari