La mascareta deixarà de ser obligatòria en interiors el 19 d'abril

No obstant això, hi haurà excepcions que encara no s’han definit

La mascareta deixarà de ser obligatòria en interiors el 19 d'abril

L’ús de la mascareta en interiors deixarà de ser obligatori a partir del 19 d’abril a Castelló, encara que hi haurà excepcions que encara estan per definir. Així ho ha avançat aquest matí la ministra de Sanitat, Carolina Darias, durant la celebració del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut que se celebra a Toledo.

Malgrat aquest anunci, encara queda en l’aire quins són els espais o situacions en els quals haurà de mantindre’s la mascareta en els seus interiors. L’últim informe de ‘Posicionament de la Ponència d’Alertes, Plans de Preparació i Resposta sobre l’ús de mascaretes en espais interiors’ destaca que aquest ús siga obligatori per a treballadors i visitants de centres assistencials i persones ingressades, en l’àmbit laboral quan no puga mantindre’s la distància interpersonal d’1,5 metres, en celebracions privades o en transport públic.

També es recomana l’ús en espais tancats públics transitats, com a centres comercials, supermercats, xicotets comerços; o en espais tancats en els quals les persones romanen un temps menjant i bevent, com en bars, restaurants i locals d’oci nocturn.

En canvi, l’informe aconsella que la mascareta desaparega dels centres educatius i que es faça un ús responsable entre la població vulnerable davant qualsevol situació en la qual es tinga contacte prolongat amb persones a una distància menor d’1,5 metres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari