El Mercat Municipal d'Almenara incorporarà fil musical i megafonia

El Mercat Municipal d'Almenara incorporarà fil musical i megafonia
04/03/2020 -

El Mercat Municipal d’Almenara pròximament incorporarà un nou sistema de megafonia interior així com fil musical, que s’emmarca dins de les contínues millores que s’estan realitzant en l’edifici amb l’objectiu de potenciar-lo, així com també oferir majors serveis i condicions tant als comerciants com als clients segons ha explicat el regidor de Comerç, Juan Cruces.

En aquest cas “amb aquesta millora busquem comptar amb un fil musical en el centre així com un bon servei de megafonía, tant per a anunciar promocions, realitzar comunicats o bé utilitzar-se en el cas d’esdeveniments que allí es puguen realitzar”. Així se suma a altres millores com han sigut els nous logotips, portes i finestres, obres realitzades o la xarxa wi-fi en l’aspecte tecnològic.

Juan Cruces assenyala que “volem impulsar el nostre Mercat Municipal i convertir-lo també en centre d’activitats i punt de trobada com vam fer amb els escolars en el Dia de la Pau, el mural de la qual és allí, o farem aprofitant altres festivitats pròximes com les falles, així com campanyes, com sempre comptant amb la implicació dels comerciants i les seues opinions”. A més continuaran gradualment les millores en la infraestructura, buscant condicionar millor l’edifici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari