La millor hamburguesa d'Espanya 2023 està a la província de Castelló

L’Hamburgueseria La Muralla s’ha proclamat guanyadora de The Champions Burger i compta amb quatre locals a la província de Castelló

La millor hamburguesa d'Espanya 2023 està a la província de Castelló

L’Estadi Ciutat de València, seu de l’esdeveniment gastronòmic de The Champions Burger aquest estiu, va acollir en la nit d’ahir dissabte 22 de juliol la proclamació de les hamburgueses que competiran en la final on es triarà quina és la ‘Millor Hamburguesa d’Europa 2023’. En total, foren deu les propostes que van obtindre una major puntuació del públic, per la qual cosa seran les encarregades de representar a Espanya en la final europea.

A més de les deu finalistes, l’hamburguesa amb major puntuació es convertiria en la mereixedora posseïdora del títol de ‘Millor Hamburguesa d’Espanya 2023‘. Després d’anunciar el tercer lloc, que va ser per a l’hamburguesa del Tarantín Chiflado, i el segon per a Jenkin’s, es va nomenar l’hamburguesa que va aconseguir més vots dels assistents a aquest esdeveniment i, per tant, s’alçaria com a millor hamburguesa d’enguany.

Un primer lloc que va recaure sobre la “Burger Pryngles’s” creada per l’Hamburgueseria La Muralla. Una hamburguesa amb una elaboració innovadora i trencadora i feta a base d’ingredients de primera qualitat que va aconseguir assaciar l’exquisit paladar dels milers d’assistents de The Champions Burger en la seua gira per set ciutats espanyoles. En concret, aquests són els ingredients que porta l’hamburguesa guanyadora: una hamburguesa de 180 de grams de carn ‘Dry aged’ durant 45 dies, formatge chedar vintage, bacon cruixent, creïlles palla, crema Pryingles’s i pols de parmesà.

I, és que, precisament aquest local de restauració especialitzat en hamburgueses és castellonenc i compta amb quatre locals a la província de Castelló. En concret, les quatre hamburgueseries estan a la platja d’Almenara (avinguda de la mar, 57), a la platja de Borriana (avinguda de Mediterrània Arenal, 4), Vila-real (avinguda Itàlia, 76) i la Vall d’Uixó (plaça Espanya, 49).

En la carta d’aquesta hamburgueseria castellonenca, hi ha hamburgueses amb galeta Lotus o dònuts setinats entre els seus components i també s’inclou una hamburguesa vegana. A més, el menú també està compost per altres opcions com els sàndwitxos, hot dogs o ensalades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari