La neu complica la circulació a Castelló amb talls de trànsit i l'ús obligatori de cadenes

Les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat són els punts de la província on més ha nevat i en les pròximes hores es registraran temperatures que freguen els -10 graus

La neu complica la circulació a Castelló amb talls de trànsit i l'ús obligatori de cadenes

La borrasca Isaak ha arribat amb força a la província de Castelló on ha deixat nevades i fortes precipitacions. En concret, han sigut les localitats situades a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports els que s’han vist més afectats per aquest temporal meteorològic de neu i baixes temperatures.

Per aquesta raó, les autoritats van activar un dispositiu antinevadas integrat per una vintena de màquines llevaneu, deu vehicles per a tirar 250 tones de sal i quasi 200 efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

Encara així, la neu, que ha registrat en alguns punts de l’interior de la província grossàries d’entre 20 i 30 centímetres, ha dificultat durant les últimes jornades la circulació de vehicles per les carreteres castellonenques.

En aquest sentit, la CV-105, al seu pas per Ballestar-Boixar, es troba actualment tancada al trànsit degut a la neu acumulada. Mentre que hi ha altres vies en les quals s’ha restringit el pas de vehicles i només poden circular aquells que porten cadenes, tal com ha informat el servei d’emergències 112 de la Comunitat Valenciana.

La delegació de govern ha especificat quines són les carreteres en les quals és necessari l’ús de cadenes en els pneumàtics del vehicle per a poder circular. D’aquesta manera, són la CV-105 a l’altura de la Sénia-Ballester i Boixar-Font d’en Torres. També la CV-125 a Morella la Vella-La Iglesuela del Cid; la CV-106 en Convent de Benifassar-Fredes.

I la CV-110 en Castellons-Herbers; la CV-111 en La Roca-Vallbona; la CV-12 en Santa Elena-Sogorb del Riu; la CV-124 a Cinctorres-Santa Elena; i la CV-167 a Benassal-Vilafranca.

Previsió meteorològica per a les pròximes hores

Els meteoròlegs apunten al fet que la pitjor part del temporal ja ha passat, ja que va tindre el seu punt àlgid durant la nit i el matí d’ahir dimecres 8 de febrer. No obstant això, encara que el temporal de neu està remetent, es preveu que les temperatures continuen baixant de forma molt acusada.

Precisament, seran les zones de Morella i la Tinença de Benifassà, els punts de la província on més ha nevat en les últimes hores i on, a més, es registraran temperaturs sota zero que fregaran els -7 i -9 graus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari