Castelló registra 0 morts per coronavirus i tampoc hi ha morts en residències de la Comunitat

En les últimes hores s’han produït 27 casos positius en coronavirus confirmats per PCR, tan sols 1 d’ells en la província de Castelló

Castelló registra 0 morts per coronavirus i tampoc hi ha morts en residències de la Comunitat

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat aquest matí en la roda de premsa d’actualització que la Comunitat Valenciana ha registrat 27 nous casos positius en coronavirus confirmats per PCR. També ha registrat sis defuncions, cap d’ells a la província de Castelló ni en residències de tota la Comunitat Valenciana, ha celebrat.

Segons ha informat, dels 27 casos positius confirmats per PCR, tan sols un d’ells s’ha localitzat a la província de Castelló, per la qual cosa la xifra acumulada és de 1.489 resultats positius per PCR; cinc a Alacant, que eleven a 3.800 els casos positius; i 21 a València, que compta amb 5.516.

El nombre de casos positius acumulats durant la pandèmia és de 10.619 per PCR i 2.888 per test ràpids. Cal recordar que les dades que el Ministeri de Sanitat té en compte per a la desescalada és el de les PCR, ja que són aquestes les proves que mostren la fase aguda de la malaltia, per la qual cosa es diferencien totes dues proves.

A més, ha afegit que el nombre de casos actius per coronavirus en la Comunitat Valenciana ascendeix a 3.999, la qual cosa representa el 29% del total, mentre que fa un mes el percentatge s’elevava fins al 90%.

Respecte als ingressos, en aquests moments hi ha 537 persones ingressades, 21 menys que ahir. 50 d’elles es troben a la província de Castelló (11 en l’UCI), 150 a Alacant (45 en l’UCI) i 337 a la província de València (40 en l’UCI).

Així mateix, s’han produït 171 noves altes: 87 a València, 65 a Alacant i 19 a Castelló. El total acumulat d’altes ascendeix a 8.181, dels quals 1.815 són professionals de la sanitat (45 més que ahir).

Quant a les defuncions, en les últimes hores s’han produït 6: cap a Castelló, dos a València i 4 a Alacant. En aquest sentit, la consellera ha destacat que cap d’aquestes persones era usuària de residències de majors.

Finalment, Barceló ha subratllat que hi ha casos positius en 70 residències, 3 més que ahir. 10 d’elles es troben a la província de Castelló, 22 en la d’Alacant i 38 en la de València. Es mantenen, a més, les residències sota vigilància activa de la Conselleria de Sanitat, 9 a Castelló, 8 a Alacant i 13 en València, un total de 30.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari