33 xiquets i xiquetes sahrauís passen l'estiu en famílies de Castelló

El programa ‘Vacances a Pau 2019’ permetrà als xiquets estar a la província fins al 2 de setembre

El presidente de la Diputación, José Martí en la recepción de los niños

33 xiquets i xiquetes sahrauís passen l'estiu en famílies de Castelló
26/07/2019 -

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut als representants de l’Associació Smara i als 33 xiquets sahrauís que passaran l’estiu amb famílies de la província de Castelló amb motiu del programa ‘Vacances en pau 2019’. Els xicotets estaven acompanyats per les seues famílies acollidores i pel delegat del Front Polisario a la Comunitat Valenciana.

L’acte s’ha celebrat en el saló de recepcions, “que és el lloc en el qual rebem a les persones importants, com vosaltres”. A continuació, ha agraït la labor que realitzen Smara i les famílies acollidores “perquè és senzillament encomiable”. També ha assenyalat que “en la nova Diputació que ha tirat a caminar fa unes poques setmanes volem que les associacions com la vostra siguen protagonistes”.

Un dels moments més emotius de la recepció ho han protagonitzat dues de les xiquetes que han demanat fer ús de la paraula. La primera ha dit que “l’important és que els xiquets i xiquetes i tots els sahrauís vagen a la seua terra”. La segona ha afegit “moltes gràcies per la medicació, la roba i el menjar, però l’important és que els sahrauís tinguem les nostres terres perquè ningú ens haja d’ajudar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari