L'Aula Municipal de Teatre obre les inscripcions per a la nova temporada

Des de Cultura es continua apostant per aquesta formació que cada any aconsegueix la participació de desenes de veïns i sorprèn al públic amb les creacions de Toni Guillot

L'Aula Municipal de Teatre obre les inscripcions per a la nova temporada
13/09/2019 -

La regidora de Cultura, Anna Fibla, acompanyada pel director de l’Aula de Teatre Municipal, Toni Guillot, ha presentat a la Biblioteca el nou curs que començarà a finals d’aquest mes de setembre. Un any més es tornarà a comptar amb els grups de les Mil i Una i Els Figurants per als adults, mentre que els joves disposaran de Teatrèmol.

Fibla ha destacat que “des de Cultura sempre s’apostarà pel teatre, tant des del punt de vista formatiu com des dels espectacles de gran qualitat, perquè els veïns puguen gaudir de les arts escèniques a Vinaròs”. Pel que fa al nou curs comentava que les inscripcions es podran realitzar des del 17 fins al 28 de setembre emplenant el formulari que trobaran al web municipal, dintre de l’apartat “Cultura”, i presentant-ho de l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà. Per la seua banda els alumnes del grup Teatrèmol poden formalitzar les inscripcions des del Casal Jove.

Cal destacar que els nous alumnes hauran de passar una petita prova d’accés per veure les seues aptituds, fonamental per a planificar les classes. En aquest sentit, Guillot destacava que sobretot es demana implicació per assistir als assajos i per actuar a les representacions.

Les classes per als grups de les Mil i Una i Els Figurants començaran a partir del 27 de setembre, mentre els alumnes de Teatrèmol ho faran el 9 d’octubre. Com és habitual al llarg de la formació els actors oferiran diverses interpretacions en dates senyalades com Nadal o Tots Sants, a més també de fer petites representacions en actes com la Fira del Llibre o el Dia de la Dona.

Per a final de curs els alumnes oferiran tres grans obres a l’Auditori Municipal, unes actuacions que cada any aconsegueixen encisar al públic i que de moment Guillot no ha volgut desvetllar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari