El nou Fons de Cooperació Municipal i el Fons Covid sumen més de 81.000 euros per a la Vilavella

El president José Martí anima a l’alcaldessa Carmen Navarro a sol·licitar ja els 26.442 euros que li corresponen a la localitat pel Fons Covid

El nou Fons de Cooperació Municipal i el Fons Covid sumen més de 81.000 euros per a la Vilavella
06/07/2020 -

El president de la Diputació, José Martí ha rebut en la jornada de hui a l’alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, localitat a la qual en 2020 la institució provincial transferirà 81.809 euros a través del Fons de Cooperació Municipal i del Fons extraordinari per a fer front a les despeses imprevistes generades per la Covid. La primera regidora ha mostrat la seua satisfacció pel fet que s’hagen transferit a les arques municipals els 55.367 euros del Fons de Cooperació i Martí ha explicat que l’ajuntament ja pot sol·licitar els 26.442 euros que li corresponen pel Fons Covid.

Han sigut alguns dels assumptes abordats en la reunió celebrada al Palau dels Aules, en la qual el president, atenent la invitació de l’alcaldessa, s’ha compromés a assistir a la inauguració de les obres de l’ampliació de les aules de la Casa de la Música, una vegada que estiguen finalitzades. Es tracta d’un projecte que s’està executant amb càrrec al Pla 135 d’Obres i Serveis de l’exercici 2019.

D’altra banda, Martí i Navarro han comentat els problemes originats per la pandèmia en la localitat de la Plana Baixa i com està sent l’adaptació a la nova normalitat. Tots dos han repassat l’estat en el qual es troben diversos projectes del municipi.

L’alcaldessa de la Vilavella també ha agraït al president els diversos serveis que presta la Diputació al municipi al llarg de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari