El nou parc de bombers voluntaris de Benassal entrarà en servei a final d'any i incrementarà el nombre d'efectius de 17 a 25

El president de la Diputació ha visitat hui aquestes obres en les quals la institució inverteix prop de 900.000 euros

El nou parc de bombers voluntaris de Benassal entrarà en servei a final d'any i incrementarà el nombre d'efectius de 17 a 25
05/03/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, ha visitat hui les obres de les noves instal·lacions del parc de bombers de Benassal que està previst que entren en servei abans que finalitze el present exercici de 2020. Li han acompanyat el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, i l’alcaldessa de la localitat, Mari Luz Monterde. Les noves dependències es construeixen sobre una parcel·la de més de 2.000 metres quadrats i serviran per a substituir a les actuals, que ja han quedat obsoletes. La inversió de la institució provincial en aquest projecte ronda els 900.000 euros.

Amb l’obertura d’aquestes dependències s’incrementarà el nombre d’efectius, ja que es passarà dels 17 bombers voluntaris que hi ha en l’actualitat, a 25. També s’ampliarà el radi d’acció perquè els bombers adscrits a aquest parc donaran servei al Maestrat, Alt Maestrat i Els Ports.

En paraules de Martí, el nou parc suposa «una inversió estratègica de la Diputació de Castelló a l’interior orientada a garantir la seguretat de les ciutadanes i ciutadans». Sobre aquest tema ha assenyalat que «apostem pels bombers professionals i pels bombers voluntaris, perquè entenem que la seguretat és una prioritat absoluta».

El president ha destacat la importància de la labor que desenvolupen els bombers voluntaris de Benassal, «perquè no actuen únicament quan es declara un incendi, sinó que fan una important tasca de prevenció i tot tipus d’eixides al llarg de l’any, ja siga per la celebració de proves esportives, les festes de Sant Antoni o altres circumstàncies». Segons ha explicat, «els bombers són un element fonamental de seguretat a l’interior» i ens agradaria comptar amb bombers voluntaris d’altres localitats pròximes a Benassal com Vilafranca o Albocàsser».

Per part seua, l’alcaldessa, Mari Luz Monterde, ha agraït que la Diputació «abans i ara aposte per la comarca i per la millora dels serveis que es presten a la ciutadania».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari