Nules acull la XVII Exposició Filatèlica competitiva Comunitat Valenciana

Juntament amb la X Exposició Filatèlica Competitiva Regional Nules 2019

Nules acull la XVII Exposició Filatèlica competitiva Comunitat Valenciana
19/09/2019 -

La població de Nules acull fins al diumenge 22 de setembre la XVII Exposició Filatèlica Competitiva Comunitat Valenciana, una mostra que està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Nules, el Grupo Filatélico i de Coleccionismo Nules i la Federació Valenciana de Filatèlia (FEVAFIL). En la mostra participen expositors procedents principalment de diferents punts de la Comunitat Valenciana que presenten col·leccions que seran qualificades pel jurat.

També es pot visitar la X Exposició Filatèlica amb temàtica nacional Exfinul 2019. Així doncs, en aquestes mostres les persones interessades podran a més adquirir els segells commemoratius de l’ermita de Sant Xotxim i del Llaurador de Nules.

“Un any més Nules acull aquesta exposició i des del primer moment l’Ajuntament ha donat suport a aquest projecte que és una realitat gràcies a l’esforç i treball desinteressat del Grupo Filatélico y de Coleccionismo Noulas”, comenta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

L’exposició es pot visitar a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó fins a dissabte en horari de 18 a 21 hores i diumenge d’11 a 13 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari