120 xicotetes empreses i persones autònomes de Nules reben les ajudes del Pla Reactivem Castelló Empreses

120 xicotetes empreses i persones autònomes de Nules reben les ajudes del Pla Reactivem Castelló Empreses
03/01/2022 -

Un total de 120 persones autònomes i xicotetes empreses locals s’han beneficiat de les ajudes emmarcades en el Pla Reactivem Castelló Empreses, amb el qual es vol ajudar els sectors locals més perjudicats per la pandèmia.

Així doncs, cadascuna de les persones sol·licitants han rebut una ajuda de 1.233,88 euros, donat que l’import total per a aquest pla ha sigut de 148.065,60 euros que han estat finançats per l’Ajuntament de Nules i per la Diputació Provincial de Castelló fins a un 50 per cent cada entitat.

Cal assenyalar a més que el total de xicotetes empreses locals que s’han presentat a aquesta convocatòria ha sigut de 133, però n’hi ha hagut 13 que no se n’han pogut beneficiar per no complir algun dels requisits exigits per a concedir l’ajuda.

Davant açò, l’alcalde David García, explica que “s’ha repartit a parts iguals la quantitat total del pla entre totes les persones autònomes i xicotetes empreses, amb un màxim de 10 persones treballadores, que ho han sol·licitat i que complien amb els requisits d’aquesta convocatòria. De manera que, estem satisfets de la resposta donat que han sigut més de 100 empreses locals les que s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari