30 persones es formen en el nou taller d'ocupació Nules VII

30 persones es formen en el nou taller d'ocupació Nules VII
09/02/2022 -

Amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades del municipi s’està desenvolupant el nou Taller d’Ocupació Nules VII. En concret, són 30 persones desocupades de la localitat les que, des de finals del passat mes de desembre s’estan formant, en les especialitats de jardineria, fusteria i obra.

Precisament hui l’alcalde, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han visitat a l’alumnat-treballador i a l’equip directiu i docent d’aquest nou taller d’ocupació per a conéixer de primera mà el desenvolupament d’aquest.

Així doncs, d’aquest taller d’ocupació, a més de beneficiar-se’n 30 persones desocupades, també ha suposat la contractació de sis tècnics com a personal docent i directiu. De manera que, els tres mòduls tenen 10 alumnes cadascun on podran formar-se al llarg d’un any, ja que la durada del taller és de dotze mesos.

Per tant, en tot aquest temps realitzaran obres i serveis de millora de l’entorn i condicionament d’espais públics. Entre les actuacions que executaran està la remodelació de voreres, la restauració i pintat de façanes d’edificis municipals, condicionament de jardins i entorns paisatgístics del municipi, la restauració de mobiliari urbà de fusteria en parcs i jardins, entre d’altres.

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “aquest nou taller té un cost total de 724.075,20 euros que estan subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana. Aquests tallers possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir així la seua ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari