30 persones desocupades es formen en el nou taller d'ocupació Nules V

30 persones desocupades es formen en el nou taller d'ocupació Nules V
08/01/2020 -

Amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades del municipi s’està desenvolupant el nou Taller d’Ocupació Nules V. En concret són 30 persones desocupades de la localitat les que des de finals del passat mes de desembre s’estan formant en les especialitats de jardineria, fusteria i obra.

Precisament hui ha tingut lloc l’acte oficial d’inauguració d’aquest nou taller d’ocupació que ha tingut la presència de l’alcalde de Nules, David García; de la regidora d’Ocupació, Rosa Ventura, i d’altres membres del govern local.

Així doncs, d’aquest taller d’ocupació a més de beneficiar-se’n 30 persones desocupades del municipi també ha suposat la contractació de set tècnics com a personal docent i directiu. De manera que els tres mòduls tenen 10 alumnes cadascun on podran formar-se al llarg d’un any ja que la durada del taller és de dotze mesos. En tot aquest temps realitzaran, a més, obres i serveis de millora de l’entorn i condicionament d’espais públics, entre d’altres.

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “aquest nou taller té un cost total de 846.164,40 euros, dels quals 696.164,40 euros estan subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana i 150.000 són aportació municipal. Aquest tallers possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir la seua ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari