Nules celebra una processó cívica per a commemorar la festivitat del 9 d'Octubre

Nules celebra una processó cívica per a commemorar la festivitat del 9 d'Octubre
10/10/2019 -

Nules se suma un any més a les celebracions per a commemorar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, i ho fa fet d’una manera especial, donat que per segon any consecutiu ha tingut lloc a la població una Processó Cívica amb la qual la societat nulense ha eixit al carrer a acompanyar a la reial senyera que s’ha sigut traslladada des de l’Ajuntament fins a l’avinguda de Jaume I on a més s’ha fet el tradicional homenatge a Jaume I.

En aquesta ocasió l’acte homenatge ha comptat amb la participació de la Banda Artística Nulense, de la Coral de Sant Bartomeu, de la Coral Veus de Cor del CEAM Nules, a més de representants de les diferents comissions de festes amb les reines, presidents i dames dels barris de Sant Xotxim i Sant Joan, associacions, entitats i autoritats locals.

“Una ampla representació de la ciutadania ha estat en aquest acte amb el qual es pretén mostrar públicament les nostres senyes d’identitat com a poble valencià”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, Nules ha rendit tribut al rei En Jaume I i com cada any la reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, acompanyada per l’alcalde de Nules, David García i les dames de la Cort d’Honor junt amb la resta de membres de la Corporació Municipal han presidit aquest acte d’homenatge a Jaume I.

La reina de la Vila i l’alcalde de Nules han dipositat una corona de llorer davant l’escultura de Jaume I que presideix l’avinguda que porta el seu nom. Després, el primer edil de la població ha fet un parlament en el qual ha destacat la importància d’aquesta data per la unitat del poble valencià.

L’acte institucional ha estat amenitzat per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules que ha interpretat la Muixeranga i per la Banda Artística Nulense que acompanyada per les corals Sant Bartomeu i Veus de Cor del CEAM Nules han interpretat i cantat l’Himne de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari