95 escolars de Nules reben classes de reforç

95 escolars de Nules reben classes de reforç
21/04/2021 -

Un total de 95 escolars del municipi s’estan beneficiant de les classes de reforç que ha promogut l’Ajuntament de Nules per a aquell alumnat que, degut a la suspensió de les classes presencials, s’ha vist afectat pel que fa a l’aprenentatge dels coneixements bàsics requerits al seu nivell.

De fet, aquesta iniciativa impulsada per la regidoria d’Educació és gratuïta i s’emmarca en un dels dos projectes subvencionats per la Conselleria d’Educació, amb un import de 28.445,64 euros, per a la realització d’activitats de suport educatiu, extraescolars, culturals i esportives dirigides a l’alumnat per a compensar els efectes negatius del confinament ocasionat per la Covid-19.

Així doncs, aquest projecte es va posar en marxa el passat mes de febrer i finalitzarà al mes de juny i del mateix participa alumnat de Primària de tots els centres educatius de la localitat. De manera que, són centres de formació locals els encarregats d’impartir les classes.

Des de la regidoria d’Educació s’assenyala la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa en els centres docents, “han sigut els tutors de l’alumnat que forma part d’aquest projecte els que han elaborat un informe, per tant han sigut els centres educatius els que han avaluat i derivat els alumnes a l’ajuntament. Es tracta, en definitiva, d’una iniciativa que en tot moment ha estat coordinada amb els equips directius de les escoles i amb els professors tutors”, explica la regidora Rosa Ventura.

L’altre projecte que es posarà en marxa amb aquesta subvenció està enfocat a formar a l’alumnat en les noves tecnologies perquè puguen conéixer les ferramentes i plataformes digitals necessàries per a poder desenvolupar les accions formatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari