Acabades les obres de l'Edificant al col·legi Lope de Vega de Nules

Acabades les obres de l'Edificant al col·legi Lope de Vega de Nules
17/09/2020 -

Aquesta setmana ha finalitzat la primera de les actuacions emmarcada en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació amb les que es pretén millorar les infraestructures educatives de la localitat, en concret han acabat les obres del CEIP Lope de Vega on s’ha reformat l’antic habitatge del conserge per a habilitar-lo com a cuina i menjador, a més també s’ha adequat l’antic menjador com a espai polifuncional. Es tracta d’una actuació que ha comptat amb una inversió de 315.873,05 euros, i que va començar al mes de juliol de l’any 2019.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, assenyala que “gràcies a aquesta iniciativa de la conselleria s’estan millorant les instal·lacions educatives de Nules, de fet en unes setmanes finalitzaran també les obres que s’estan portant a terme al CEIP Pío XII i al CEIP Jaume I”.

L’Ajuntament de Nules compta amb la delegació de competències per part de la Conselleria d’Educació per a executar les obres en aquests centres educatius, així a més del CEIP Pío XII i del CEIP Jaume I, també s’estan beneficiant del Pla Edificant l’Escola Infantil de primer cicle Los Gorriones on està realitzant una reforma integral, i el CEIP Cervantes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari